Újpesti-Parkolási-Zrt_pic1

A használt IVECO teherautókat keresed?

Segítség: használt IVECO teherautó egyenesen a gyártótól

Hogyha az ember használt IVECO teherautót szeretne, legjobb döntés egyenesen a gyártótól megrendelni az adott modellt. Miért is érdemes azonban használt teherautót vásárolni és miért éppen a használt IVECO teherautónál tegyük le a voksunkat? Máris kiderül. 

Jó döntést szeretne hozni? A használt IVECO teherautó segíthet

Hogyha az ember vállalkozásba kezd, vagy saját magának munkaügyek miatt szüksége lesz egy teherautóra, nem sok választása van, hogy ilyenkor mibe is foghat. Gyakorlatilag bérelni tud és vásárolni, esetleg feladni minden tervét, de ez utóbbit szeretnénk elkerülni. Mindegyik lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, ezeket nézzük meg egy kicsit részletesebben is. 

Újpesti-Parkolási-Zrt_pic3

A teherautó bérlése sokszor jó döntés, hogyha nem állandóan szeretnénk használni azt, hanem egyetlen alkalomtól havi néhány alkalomig. Természetesen a hangsúlynak azon kell lennie, hogy nekünk személy szerint melyik megoldás éri meg legjobban. Hogyha a szállítmány nem ér összesen annyit, mint amennyi a bérleti és üzemanyagdíj, máris veszítettünk. Hosszútávon azonban nem feltétlenül jó döntés a nagyobb összegű napi bérlet igénybe vétele. Hogy miért? Mert a kihasználtságtól függően, akár egy-két év alatt is behozza egy saját jármű vásárlásának árát. Persze sok macera van azzal, hogyha az ember egy nagyobb járművet tart saját maga, így a mi felelősségünk a karbantartás, a vizsgáztatás, az összes olyan szerelés és alkatrészcsere, amelyre egyébként nem lenne problémánk, hogyha a bérlést választanánk. 

Mégis megéri anyagilag a hosszútávú tervekben szereplő használt teherautó vásárlása, amely visszahozza bizonyos idő után azt az árat, amennyivel bérelni is tudnánk. Ez azt jelenti, hogy ezen a ponton behoztuk a bérlést, plusz még van egy saját teherautónk is, amit később esetleg értékesíteni tudunk, hogyha arra szükség lesz. 

Új vagy használt IVECO teherautó?

A használt IVECO teherautó mindenképpen jó döntés, az ára persze állapot- és futott kilométer alapján változik, azonban mindenképpen érdemes lehet ezeket az ajánlatokat alaposabban is átböngészni. Annak lehetősége, hogy az ember olcsón jut hozzá egy jó minőségű és jó állapotú járműhöz, igen nagy lehet. És egy használt IVECO teherautó mindenképpen jó befektetés, mivel az IVECO különös figyelemmel fordul a vásárlói felé. Még egy fórumon is olvashatunk statisztikákat és felhívásokat arra nézve, hogy mikor várható vagy lehetséges egy-egy alkatrész problémája, így balesetmentesen, veszély nélkül tudjuk azt kivizsgáltatni, vagy esetleg megelőzni a meghibásodást, ezzel is spórolva összességében. 

Az új IVECO teherautó is jó befektetés, hogyha az ember anyagilag megengedheti magának egy jármű vásárlását. Az új járműveket nem is kell nagyon magyaráznom, hogy miért jó döntés megvásárolni, elvégre ezekben még senki nem ült, minden új és tökéletes állapotban van, így kétségtelen, hogy a vásárlás jó döntés lesz. 

De miért éppen használt IVECO teherautó?

Az IVECO teherautók tekintetében lehetünk még kétségben. A használt IVECO teherautókat, illetve magát a céget is azért tudom ajánlani, mert nagyon környezettudatos és előzékeny cégről van szó, amely folyamatos újításokra és fejlettebb lehetőségekre törekszik. Tartja a kapcsolatot a vásárlóval, szervizlehetőséget kínál az új- és használt IVECO teherautó tulajdonosainak, amivel a karbantartás már igazán nem lesz nagy probléma. A cég csökkenti a károsanyag-kibocsátását a járműveik esetében, és környezetbarát módon állnak hozzá az üzemanyag előállításához és fogyasztáscsökkentési törekvéseikkel próbálják meg megakadályozni a bolygónk hanyatlását, erről részletesebben itt tudunk olvasni: https://etv-truck.hu/products/iveco-new-daily-van/. 

Újpesti-Parkolási-Zrt_pic2

A használt IVECO teherautókról összességében

Összességében elmondhatjuk, hogy persze nagyon jó egy új jármű vásárlása, azonban a használt közlekedési eszközök megvétele éppen olyan jó döntés lehet, és sokat spórolhat vele az ember. Az, hogy valami használt, nem jelenti azt, hogy rögtön rosszabb minőségű lenne, és a cégnél minden járművet alaposan átvizsgálnak és karbantartanak, hogy a legjobb minőséget tudják nyújtani a vásárlóik számára. Mindezt lehetővé teszi az IVECO Daily, amely olyan statisztikai nyomon követési rendszert jelent, amellyel előre láthatóan meg tudják mondani az egyes alkatrészek élettartamát és ezekre a kockázati tényezőkre, időtartamokra fel is hívják a vásárlók figyelmét, akik a céghez visszatérve igénybe tudják venni a karbantartási szolgáltatásokat. A használt teherautó tulajdonosa is éppen olyan biztonságban utazhat így, mintha gyakorlatilag tegnap gyártották volna a közlekedési eszközét. Én összességében ezért mindenkinek tudom ajánlani a használt IVECO teherautókat is éppen úgy, ahogy az új termékek megvásárlása is remek lehetőség, hogyha a bérlés már nem elegendő, és a nap végén szeretnénk egy saját járművel hazatérni. Az IVECO-nál minden vásárló a legjobb kezekben van, hogy biztonságosan tudjon közlekedni az utakon, és évről évre környezetbarátibb módon. Nem érdemes kihagyni ezt az ajánlatot, hogyha az ember teherautóval szeretne dolgozni a közeljövőben.